TT HAL ASSEN

24 T/M 26 JANUARI

Slider

Gratis interieuradvies van Vinke Beilen!

Op de beurs is een speciaal Interieuradviesplein ingericht. Op het Interieuradviesplein kunt u terecht voor adviesgesprekken en voor de laatste trends op interieurgebied.

 

Inschrijven
Wilt u gratis advies van Vinke Beilen? Schrijft u zich dan gratis in voor een gesprek!
          o Telefonisch inschrijven: 0529-462332
          o Via e-mail inschrijven: algemeen@planeffect.com

 

Wilt u bij het opgeven uw naam, telefoonnummer en e-mailadres vermelden? Let op, VOL = VOL. Uw afspraak is pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. De adviesgesprekken van Vinke Beilen vinden plaats in stand 109.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Gratis tuinadvies van Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof!

Gaat uw tuin binnenkort op de schop? Als de woning wordt verbouwd, wordt ook vaak de tuin op de schop gezet. Op de beurs is een speciaal Tuinadviesplein ingericht. Op het Tuinadviesplein kunt u terecht voor gratis adviesgesprekken van Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof uit Dwingeloo.

 

Inschrijven
Wilt u gegarandeerd een afspraak met Harrie Boerhof? Schrijft u zich dan gratis in voor een gesprek!
          o Telefonisch inschrijven: 0529-462332
          o Via e-mail inschrijven: algemeen@planeffect.com

 

Wilt u bij het opgeven uw naam, telefoonnummer en e-mailadres vermelden? Let op, VOL = VOL. Uw afspraak is pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. De adviesgesprekken van Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof vinden plaats in stand n.n.b. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Gratis lichtadvies van Lucente Partner in licht!

 

Wat houdt lichtadvies in?

Vaak is verlichting een ondergeschoven kindje bij de inrichting van een woning. Met een lichtadvies bent u verzekerd van de juiste verlichting op juiste plek met de bijpassende sfeer.

 

Lucente geeft lichtadvies!

Bij het koken wilt u een goed verlicht aanrecht, terwijl u s’avonds juist voldoende heeft aan sfeerlicht en een fijne leeslamp die voldoende licht geeft als u een mooi boek leest. Hoe maakt u de juiste keuze en bepaalt u hoe een ruimte optimaal verlicht wordt waarbij alle facetten bij elkaar komen. Lucente kan u adviseren of het helemaal uit handen nemen. Hoe uitgebreid, bepaalt u helemaal zelf.

 

 

 

 

Inschrijven
Wilt u gratis lichtadvies van Lucente? Schrijft u zich dan gratis in voor een gesprek!
          o Telefonisch inschrijven: 0529-462332
          o Via e-mail inschrijven: algemeen@planeffect.com

 

Wilt u bij het opgeven uw naam, telefoonnummer en e-mailadres vermelden? Let op, VOL = VOL. Uw afspraak is pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. De adviesgesprekken van Lucente vinden plaats in stand 145.