TT HAL ASSEN

24 T/M 26 JANUARI

Slider

Welkom

Van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari 2018 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in wonen, voor de 22e keer georganiseerd. Laat u verrassen tijdens de beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. De beurs vindt wederom plaats in de TT Hall in Assen.
 
Tijdens de vorige editie hebben we maar liefst 5200 (gerichte) bezoekers mogen ontvangen op de beursvloer. Het was een geslaagde beurs, bezoekers hebben vele ideeën kunnen opdoen en plannen concreet kunnen maken. Bezoekers kwamen met gerichte vragen naar de deelnemende partijen en de mensen zijn positiever gestemd met betrekking tot het ondernemen van plannen op (ver)bouwgebied.
 
Ook tijdens de beurseditie in 2018 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de isolatie daarvan, de bezoeker kan het allemaal zien tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen! Maar ook nieuwbouwplannen worden gepresenteerd tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen.

 

Gemeenten

Ieder jaar presenteren meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe zich tijdens de beurs met onder andere nieuwbouwprojecten en bouwkavels. In alle deelnemende gemeenten en daarbuiten wordt Bouwplan, Thuis in Wonen, uitgebreid gepromoot middels aankondigingsborden, advertenties in regionale dagbladen en de beurskrant die huis-aan-huis wordt verspreid.

 

Thema’s

Dit jaar zullen er weer verschillende thema’s op de beurs te vinden zijn, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. Deze thema’s zullen in de vorm van verschillende routes makkelijk te vinden zijn. Zo kan de bezoeker gericht zoeken en heeft men een compleet overzicht wat er op elk themagebied te vinden is.

 

Randprogramma

Voor de beurs wordt een uitgebreid randprogramma georganiseerd waar u een steentje aan bij kunt dragen! Wilt u bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier meer mensen informeren over uw producten of diensten? Overweeg dan eens een presentatie te geven op de beurs! Daarnaast zijn ook andere vormen mogelijk en bespreekbaar. Wilt u met ons de eventuele mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0529-462332.

 
“Het digitale tijdperk biedt ons tegenwoordig mooie en snelle contactmomenten met onze klanten. Bouwplan doet hier niet voor onder hebben wij gemerkt in 2017. Laagdrempelig stapt de klant bij je binnen voor een goed adviesgesprek…”
ABN AMRO Bank N.V., Assen

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons op!